Αργανέλαιο Nanoil που κάνει κάθε μάσκα μαλλιών καλύτερη!

Nanoil Αργανέλαιο – αναζωογόνηση μαλλιών, προσώπου και σώματος

Εάν χρησιμοποιείτε μάσκες μαλλιών για πολλούς μήνες και νιώθετε ότι τα μαλλιά σας χρειάζονται αλλαγή, μην τα παρατάτε. Απλά πρέπει να εμπλουτίσετε τη μάσκα με μερικά επιπλέον συστατικά για πιο εντατικά αποτελέσματα – το Αργανέλαιο Nanoil είναι φτιαγμένο γι’ αυτό το σκοπό. Ωστόσο δεν πρόκειται απλά για ένα θρεπτικό συστατικό που ενισχύει την αποτελεσματικότητα της μάσκας και γενικα άλλων καλλυντικών. Είναι τέλειο για μια φυσική μάσκα μαλλιών από μόνο του. Πώς κι έτσι;

Αργανέλαιο Nanoil – τα μαλλιά σας αξίζουν περιποίηση με χρυσάφι

Το αργανέλαιο της Nanoil έχει κορυφαία ποιότητα και προέρχεται από το Μαρόκο, όπου υπάρχουν τα πιο γόνιμα δέντρα Αργκάν (σύμφωνα με τη λίστα της UNESCO). Το έλαιο που παράγεται σε αυτήν την περιοχή είναι το καλύτερο στον κόσμο. Το Αργανέλαιο Nanoil έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα στα μαλλιά. Είναι απόλυτα φυσικό, μπορείτε να το χρησιμοποιείτε και στο σώμα, στο πρόσωπο, ακόμα και για σέρουμ ματιών. Παρακάτω θα δείτε γιατί είναι η τέλεια θεραπεία των μαλλιών.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Αργανέλαιο Nanoil στα μαλλιά;

Επιλέξτε έναν από τους δύο τρόπους: είτε μόνο του είτε σε μια μάσκα μαλλιών

1. ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΣΤΗ ΜΑΣΚΑ ΜΑΛΛΙΩΝ

Είναι πολύ απλό: πάρτε λίγο από την μάσκα και προσθέστε λίγες σταγόνες Αργανέλαιο Nanoil. Ανακατέψτε καλά και βάλτε στα μαλλιά. Αφήστε τη μάσκα για όσο χρόνο αναγράφεται στην ετικέτα της. Μετά το ξέπλυμα της μάσκας και το στέγνωμα των μαλλιών, θα δείτε ότι είναι λαμπερά, απαλά και ενυδατωμένα. Το αργανέλαιο επίσης λειτουργεί ως ασπίδα προστασίας κατά των εξωτερικών παραγόντων.

2. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ

Το αργανέλαιο είναι εξαιρετικό γιατί μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και στα μαλλιά και στο κρανίο. Το λάδι ενισχύει όλο το μήκος της τρίχας. Το αποτέλεσμα που πετυχένετε είναι δυνατά υγιή μαλλιά που μακραίνουν γρηγορότερα και είναι πανέμορφα – δείχνουν καλύτερα και αναζωογονούνται. Το λάδι αποτρέπει την απώλεια τριχών και τη φθορά, βελτιώνει την εμφάνιση και ενισχύει το χρώμα των μαλλιών ανεξαρτήτως τύπου.

Χρησιμοποιήστε μια δόση του λαδιού (μια κουταλιά της σούπας) και τοποθετήστε το στο κρανίο, τρίψτε το στη ρίζα και χτενίστε τα μαλλιά σας με τα χέρια για να κατανεμηθεί το λάδι ομοιόμορφα, χτενίστε μετά με μια χτένα φαρδιά και αφήστε το λάδι για 30 λεπτά ή ιδανικά και περισσότερο. Μπορείτε να τοποθετήσετε το λάδι σε βρεγμένα μαλλιά μετά το λούσιμο – ξεπλύνετε με σαπουάν μετά από 30 λεπτά για να φύγει το λάδι.

Αργανέλαιο Nanoil – αποτελέσματα

  • Είναι τέλειο έλαιο, ελαφρύ και για κάθε τύπο μαλλιών.
  • Αποτρέπει την απώλεια τριχών και ενδυναμώνει από τη ρίζα ως τις άκρες.
  • Εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες.
  • Επανορθώνει όλο το μήκος της τρίχας.
  • Προστατεύει και φροντίζει το κρανίο.
  • Ενυδατώνει και προστατεύει τα κύτταρα της τρίχας, κλειδώνοντας το νερό.
  • Θρέφει τα μαλλιά, ενδυναμώνοντας τη δομή τους και βελτιώνοντας την εμφάνισή τους.
  • Επαναφέρει τη φυσική λάμψη και επιταχύνει την ανάπτυξη.

Αργανέλαιο Nanoil – όχι μια απλή μάσκα μαλλιών

Αυτό το αργανέλαιο έχει πολλές θετικές κριτικές, γιατί δεν είναι μια απλή προσθήκη σε μια μάσκα μαλλιών. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως θεραπεία λαδιου για βαθιά ενυδάτωση των μαλλιών, που θρέφει την τρίχα, ή μπορείτε να ενισχύσετε το δέρμα και τα νύχια. Το Αργανέλαιο Nanoil αντικαθιστά τα σέρουμ προσώπου και τις κρέμες ματιών.

Γιατι δεν μαθαίνετε και μόνες σας γι’ αυτό το εξαιρετικό προϊόν και τα αποτελέσματά του; Μπείτε στο www.nanoil.gr