Ποια είναι τα οφέλη των λαδιών μαλλιών που δεν παραδίδουν οι μάσκες;

υγιή μαλλιά χάρη στο Nanoil
  1. Είναι αδύνατο να ταιριάξετε μια μάσκα με τη δομή των μαλλιών. Τα λάδια αποτελούνται από λιπαρά οξέα που συνθέτουν το στρώμα υδρο-λιπιδίων του κεφαλιού και ενώνουν τους συνδέσμους κερατίνης γύρω από τα μαλλιά. Ανάλογα με το μέγεθος των σωματιδίων, τα λάδια ταιριάζουν είτε με χαμηλό είτε με υψηλό πορώδες (υγιή ή φθαρμένα μαλλιά).
  2. Οι μάσκες μαλλιών μπορεί να βαρύνουν τα μαλλιά. Μια πηκτή πλούσια μάσκα μπορεί να αφήσει υπολείμματα, εάν χρησιμοποιείτε πολύ ποσότητα ή δεν το ξεβγάζετε σωστά. Συνεπώς, είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στην έλλειψη όγκου, λιπαρότητας και πιτυρίδας. Εκτός από την λιπαρή σύνθεση, τα έλαια μαλλιών απορροφώνται τέλεια και δεν βαραίνουν. Πρέπει μόνο να προσέχουμε το πορώδες των μαλλιών μας.
  3. Οι μάσκες μαλλιών απαιτούν χρόνο στην τοποθέτηση. Χρειαζόμαστε τουλάχιστον 30 λεπτά, μετά κάνουμε μασάζ στο κεφάλι και τέλος λούσιμο. Μπορείτε να κάνετε μια θεραπεία λαδιού στα μαλλιά το βράδυ, αλλά μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και για γρήγορη θεραπεία: για αφυδατωμένα μαλλιά, 15 λεπτά πριν το λούσιμο ή μετά χωρίς ξέβγαλμα.

Αυτοί είναι οι τρεις βασικοί λόγοι αλλά θα μπορούσαμε να αναφέρουμε και άλλους: χαμηλότερο κόστος, πιο αποτελεσματικά, μέγιστη αποδοτικότητα. Το λάδι κερδίζει μεταξύ των δύο. Απ’ όταν ανακάλυψα τα λάδια μαλλιών, τα χρησιμοποιώ για προστασία κατά της θερμότητας, ευκολότερο χτένισμα και λάμψη. Η εμπειρία μου, μου επιτρέπει να πω ότι τα λάδια μαλλιών θα αντικαταστήσουν τις μάσκες σύντομα. Δείτε και μόνοι σας!

Θα θέλατε να ήσασταν σίγουροι ότι η περιποίηση των μαλλιών σας αποδίδει; Δείτε παρακάτω ένα προϊόν που νικά κάθε μάσκα μαλλιών. Είναι ένα λάδι μαλλιών σε τρεις εκδοχές για χαμηλό, μεσαίο και υψηλό πορώδες. Θεωρώ ότι είναι δημοφιλές μεταξύ των γυναικών που θέλουν εντατική δράση από μάσκες αλλά θα προτιμούσαν κάτι ελαφρύτερο που θα ταίριαζε στις ανάγκες τους.

NANOIL ΛΑΔΙ ΜΑΛΛΙΩΝ

Τρεις εκδοχές λαδιού για διαφορετικά πορώδη μαλλιών

Χωρητικότητα: 100 ml
Τιμή: 29 €

Δίχως αμφιβολία, το λάδι μαλλιών είναι καλύτερο από μια μάσκα. Τα έλαια είναι αναντικατάστατα προϊόντα μαλλιών. Το λάδι μαλλιών Nanoil είναι το αγαπημένο μου. Γιατί το Nanoil;

Είναι το μοναδικό προϊόν που προσφέρει 100% θρεπτικά συστατικά και αποτελεσματικότητα. Η εταιρεία καθιστά βέβαιο ότι η δράση του καλλυντικού βασίζεται στα αποτελέσματα μελέτης των αναγκών της δομής της τρίχας. Γι’ αυτό λόγο, το λάδι μαλλιών Nanoil είναι επιτυχία. Φροντίζει το εξωτερικό στρώμα των μαλλιών, αλλά παράλληλα εισχωρεί στην τρίχα και στο κεφάλι. Σας συστήνω ανεπιφύλακτα το Nanoil, γιατί δεν υπάρχει άλλο προϊόν που να προσφέρει τόσο ολοκληρωμένη θεραπεία.

Θα θέλατε να έχετε λαμπερά και υγιή μαλλιά; Μπορείτε να τα έχετε με τη δύναμη των φυσικών συστατικών που έχει το λάδι μαλλιών Nanoil. Συνειδητοποίησα ότι οι φυσικές ουσίες και οι καινοτομίες παίζουν ρόλο στην περιποίηση των μαλλιών. Το λάδι μαλλιών Nanoil είναι ένα σύγχρονο και αυθεντικό προϊόν (το μόνο που ταιριάζει με το πορώδες των μαλλιών) που έχει ακριβή αποτελέσματα. Διαλέξτε ένα από τα τρία λάδια και δείτε αν μπορείτε να έχετε μαλλιά μοντέλου. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα:

Το μόνο που πρέπει να κάνετε πριν αγοράσετε το λάδι είναι να βρείτε το πορώδες των μαλλιών σας. Μπορείτε να το κάνετε παρατηρώντας τα χαρακτηριστικά των μαλλιών σας, κάνοντας ένα τεστ με νερό ή με μια επίσκεψη σε ειδικό, όπως εγώ. Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για το πορώδες των μαλλιών και την επιλογή των λαδιών βρίσκονται στην επίσημα ιστοσελίδα Nanoil.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Από που προέρχεται η μαγεία στα μαλλιά σας; Υπάρχει εξήγηση για τα πάντα. Το λάδι μαλλιών Nanoil – ανεξαρτήτως εκδοχής – έχει ένα σημαντικό χαρακτηριστικό: ταιριάζει στη δομή των μαλλιών. Συνεπώς, απορροφάται σωστά μετά την τοποθέτηση και δεν βαραίνει τα μαλλιά. Η εσωτερική δράση είναι αποτελεσματική και χαρίζει μακράς διάρκειας αποτελέσματα στη φροντίδα των μαλλιών. Θα προσπαθήσω να εξηγήσω τα οφέλη των μαλλιών από το Nanoil. Αξίζει ωστόσο να αναφέρω ότι οι τρεις εκδοχές είναι εντελώς φυσικές, χωρίς παραβένες και σιλικόνες. Αυτό αγαπούν περισσότερο οι γυναίκες!

Nanoil για Χαμηλό Πορώδες Μαλλιών

Αυτή η εκδοχή του λαδιού μαλλιών Nanoil είναι για μαλλιά ίσια, δύσκολα στο χτένισμα, στεγνώνουν αργά, δεν έχουν όγκο και απαιτούν δυνατή προστασία π.χ. από τον ήλιο και τις υψηλές θερμοκρασίες. Αποτελείται από εννιά λάδια πλούσια σε κορεσμένα λιπαρά οξέα που:

  • προστατεύουν τα μαλλιά από τον ήλιο, την υψηλή θερμοκρασία, τις τοξίνες κ.α.
  • καθυστερούν τη γήρανση, προσφέρουν ελαστικότητα και απαλότητα
  • μειώνουν το χρόνο στεγνώματος και διατηρούν τα επίπεδα ενυδάτωσης
  • ενεργοποιούν την ανάπτυξη τριχών και αποτρέπουν την απώλεια
  • περιποιούνται το τριχωτό, ρυθμίζουν το pH και ελέγχουν την έκκριση σμήγματος

Nanoil για Υψηλό Πορώδες Μαλλιών

Αυτή η φόρμουλα Nanoil δημιουργήθηκε για φθαρμένα μαλλιά και θα λειτουργήσει για εσάς, εάν έχετε αφυδατωμένα μαλλιά, αδύναμα, θαμπά, που σπάνε και πέφτουν. Είναι συνδυασμός έξι λαδιών με ωμέγα-7 και ωμέγα-9 οξέα τα οποία:

  • αναζωογονούν βαθιά, ενισχύουν και αναδομούν την τρίχα
  • επιταχύνουν την ανάπτυξη τριχών, αποτρέπουν την απώλεια
  • θρέφουν το τριχωτό και τις άκρες των μαλλιών, που είναι εκτεθειμένες στο σπάσιμο
  • καταπραΰνουν τους ερεθισμούς, αποτρέπουν την αφυδάτωση, τη θαμπάδα και το σπάσιμο
  • μειώνουν το φριζάρισμα και τη στατικότητα

Nanoil για Μέτριο Πορώδες Μαλλιών

Αδιαμφισβήτητα το καλύτερο λάδι για προβληματικά μαλλιά – κάπου μεταξύ υγειών και ταλαιπωρημένων μαλλιών που φριζάρουν στην υγρασία, είναι στατικά και σπάνε. Αποτελείται από έξι λάδια με τη μέγιστη ποσότητα σε ωμέγα-3 και ωμέγα-6 οξέα τα οποία:

  • παρέχει ολοκληρωμένη θεραπεία μαλλιών, λειαίνει την επιφάνεια και χαρίζει λάμψη
  • προστατεύει τα μαλλιά από βλαβερούς εξωτερικούς παράγοντες
  • αποτρέπει τη στατικότητα, το φριζάρισμα και τη θαμπάδα
  • ενδυναμώνει το φυσικό στρώμα υδρο-λιπιδίων της τρίχας
  • βεβαιώνει ότι το τριχωτό λειτουργεί σωστά, μειώνει την πιτυρίδα

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:

  • συστατικά που ταιριάζουν στη δομή της τρίχας
  • η καλύτερη σύνθεση φυσικών λαδιών και ενεργών ουσιών
  • τρεις εκδοχές ιδανικές για τρεις τύπους μαλλιών
  • εξαιρετικά ελαφρύ και εξαιρετικά απορροφητική φόρμουλα
  • αποτελεσματική θεραπεία μαλλιών σε κομψή συσκευασία

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:

  • πρέπει να βρείτε το πορώδες των μαλλιών σας πριν επιλέξετε