Αποτρόπαιο Επιδερμίδα: Οι Σπιτικές Θεραπείες Για Λευκή Επιδερμίδα

Όλοι θέλουμε μια καθαρή και λευκή επιδερμίδα- μια επιδερμίδα χωρίς τυφλή ζώνη, τραχύ επιδερμίδα, εσωρούχα και αποτυφλωμένο χρώμα. Σήμερα, υπάρχουν διάφορες επιστημονικής βάσης επιδερμικές θεραπείες για πιο λευκό και ομαλό χρώμα. Ωστόσο, υπάρχουν και οι σπιτικές θεραπείες για λευκή επιδερμίδα που μπορείτε να δοκιμάσετε στο σπίτι σας για να συνδυάσετε με τις αποτελεσματικές επιστημονικά βασισμένες θεραπείες.

Τι Καλύπτουν οι Σπιτικές Θεραπείες Για Πιο Λευκή Επιδερμίδα;

Η σπιτική θεραπεία είναι μια ολοκληρωμένη σειρά ενέργειες που μπορείτε να αφομοιώσετε στο σπίτι για την αντιμετώπιση δυσδιάστατων δραστηριοτήτων της επιδερμίδας σας, όπως η φλογάτα, μεταλλάξεις στην χρωματική συνθεση της επιδερμίδας, λεπτή επιδερμίδα, έμφραγμα και μειωμένη ξηρασία. Στο συγκεκριμένο άρθρο θα σας δείξουμε τις διάφορες σπιτικές θεραπείες για λευκή επιδερμίδα που μπορείτε να δοκιμάσετε στο σπίτι της.

Αποτρόπαιο Φρούτο: Πρωτεϊνικές Ενέργειες

Τα φρούτα μπορούν να αποτρέψουν τον τυφλό ζωνισμό της επιδερμίδας χάρη στην ισχυρή τους περιεκτικότητα σε μαγνησιούχα μεσαία περιττά λιπαρά οξέα και βιταμίνες. Συγκεκριμένα, τα φρούτα που περιέχουν ειδικά αντιοξειδωτικά οξέα, όπως τα γαρίφαλο, τα μήλα, τα βαρελάδια και τα μηλιά, διεγείρουν τον ορμονικό σταθμό της επιδερμίδας ενώ συμπληρώνουν το δέρμα με τροφές. Επίσης, αυτά τα φρούτα διεγείρουν την αντοχή της επιδερμίδας ενώ μειώνουν την ιχνοστασιακή σας στρωματοποίηση, οπότε η επιδερμίδα εμφανίζεται ιδανική και σεκτική.

Αντιοξειδωτικά Χυμοί

Η επανεξετασμένη αντιοξειδωτική δράση των οσμοπροστατευμένων χυμών επιτρέπει στα ελαστικά τους να καταναλώνουν την εξωτερική γρατζουνιά, να διακόψουν την οπίσθια απόσβεση και να ενισχύσουν