Δέκα μέρες μετά από την εφαρμογή Olaplex: ήταν αποτελεσματικό;

Η επαναστατική διαδικασία Olaplex έχει επικαλυφθεί και με τα λόγια του τόνισε τις βασικές στρώσεις της τεχνολογίας. Με την δραστηριότητα τους, τους στοχεύει να διατηρήσουν την αντοχή των μαλλιών, να διατηρήσουν την ελαστικότητά τους και να διατηρήσουν την λάμψη τους, ενώ εξασφαλίζουν ότι δεν καταστρέφονται ή διακατεστηρίζονται από τους διεγερτικούς παραγωγικούς τύπους. Αλλά είναι επιτυχημένο ή δεν είναι – εξετάζουμε τις αποτελέσματα μια εβδομάδα μετά την εφαρμογή του Olaplex.

Αναδόμηση μαλλιών

Η διαδικασία αναδόμησης μαλλιών είναι το βασικότερο αποτέλεσμα της εφαρμογής Olaplex. Είναι πιο επιτυχημένο από πριν και η μαλλιά είναι πιο άνετη στο να φτιάχνει, δοκιμάζει, και καθαρίζεται. Η κονσιστηριάση των μαλλιών είναι ευκολότερη ευκολότερη και οι κουρέματα διατηρούνται για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Η μαλλιά εξασφαλίζει περισσότερη ελαστικότητα στην προσπάθεια να καταστραφούν και να διακατεσταθούν.

Αμετάβλητη λάμψη

Η διαδικασία Olaplex μειώνει την κόπωση της λάμψης, επιτρέποντας στα μαλλιά να διατηρούν την λάμψη τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Η διαδικασία απαλλαγής τους από τα ιστιαία φίλτρα, όπως τον σιλικόνη, τα αλάτια, τα ρυζιά και την ομάδα των διεγερτικών χημικών, βοηθάει τα μαλλιά να διατηρήσουν την αντοχή της λάμψης τους και την ελαστικότητα τους.

Ανθεκτική αντοχή

Η τεχνολογία Olaplex προσπαθεί να βελτιώσει την αντοχή των μαλλιών κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας. Χάρη στην διαδικασία αυξήσεων καταστροφών, τα μαλλιά βελτιώνουν την κονσιστηριάση τους, καταπολεμούν τις επιπτώσεις της υπερβολικής θερμοκρασίας, απελευθερώνονται από τις ιστιαίες περιορισμούς και καταστροφές και διατηρούν την ομαλή, μακριά δομή τους.