Πώς να αντιστοιχίσετε τις γυαλιές ηλίου με το σχήμα του προσώπου;

Όταν μιλάμε για γυαλιές ηλίου, το καλύτερο στοίχισμα για το πρόσωπο σας είναι εξαιρετικά σημαντικό. Είναι επίσης ένα από τα πιο επιθυμητά αξεσουάρ, γιατί μπορεί να σας μετατρέψει ακόμη και την απομιμήσιμη εικόνα σας. Έτσι συνεπάγεται ότι αναζητάτε τις κατάλληλες γυαλιές διαστάσεων και χρώματος για να αντιστοιχιστεί το μορφοποιημένο σας προσώπο. Παρακάτω θα μάθουμε τις διαδικασίες για να βρούμε τις κατάλληλες γυαλιές ηλίου στο πρόσωπό μας.

1. Προσδιορίστε το σχήμα του προσώπου σας

Πρώτα πρέπει να καταλάβετε το σχήμα του προσώπου σας. Το πρόσωπο μπορεί να είναι οβάλ, κυκλικό, ορόσημο, και οριζόντιο. Έπειτα, θα πρέπει να καταλάβετε την διαδικασία που σας οδηγεί στα διανύσματα που αντιστοιχούν στο σχήμα του προσώπου σας.

1.1 Οβάλ

Ειδικά αν δείχνετε ενα οβάλ σχήμα στο πρόσωπό σας, θα πρέπει να ψάξετε γυαλιές με ενσωματωμένες αστέρια. Οι γυαλιές αυτές θα βελτιώσουν το μορφοποιημένο σας πρόσωπο, καθώς θα φωτίσουν τα γόνατα και τα μαγούλια, δημιουργώντας μια σπουδαία ισορροπία. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε γυαλιές τετραγωνικούς ή οριζοντίως διασταυρωμένους δίσκους για να κρατήσετε τον βασικό εντυπωσιακό τομέα σας.

1.2 Κυκλικό

Αν στο πρόσωπο σας δείχνετε σημάδια ομοιότητας με ενα κυκλικό σχήμα, θα πρέπει να εξερευνήσετε ετερογενή γυαλιά ηλίου. Τα γυαλιά αυτά μπορούν να σας βοηθήσουν να επιτυχήσετε ενα μεγαλύτερο εντυπωσιακό εντος. Ειδικά αν έχετε μικρόπουλα μάτια, μπορείτε επίσης να φορέσετε γυαλιά με ενσωματωμένες μεγάλες επιλογές στο πρόσωπό σας, έτσι ώστε να τα μεγεθύνετε.