Τί είναι η διόρθωση του προσώπου και τι θα κάνετε για την εφαρμογή βάσης, πούδρας και bronzer;

Η διόρθωση του προσώπου είναι η εφαρμογή κραγιόν και φροντιστικού στο πρόσωπο για να μπορέσει να βρεθεί καλύτερο αποτέλεσμα. Είναι η εφαρμογή ενός θεματικού επικαλυμμένου με το μακιγιάζ μας. Η διόρθωση του προσώπου και το μακιγιάζ είναι καθημερινές δεξιότητες που θα διατηρηθούν και οι οποίοι συνδυάζονται για να δημιουργήσουν μια ενσωματωμένη εικόνα. Με την τεχνογνωσία των σύγχρονων μακιγιάζ, μπορούμε να διοργανώσουμε το πρόσωπό μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να βελτιώσουμε την εμφάνιση μας και να διαμορφώσουμε το ευρύ φάσμα των προσωπικών μας μοτίβων και ιδιαιτερότητας.

Η διόρθωση του προσώπου ξεκινά με την επιλογή ομορφιάς. Ένας από τους βασικούς τρόπους για να διαλέξετε τον αποτέλεσμα μας είναι η επιλογή των αγαπημένων μας προϊόντων. Αν διαλέξετε τον σωστό τρόπο για να εφαρμόσετε τα μακιγιάζ, μπορείτε να εξασφαλίσετε ότι θα καταφέρετε να διαμορφώσετε το πρόσωπό σας και θα βελτιώσετε τον τρόπο με τον οποίο εξαφανίζεται το γέλιο.

Πώς να εφαρμόσετε βάση:

Η εφαρμογή βάσης ξεκινά με την επιλογή του σωστού είδους βάσης στο επίπεδό μας. Εάν διαλέξετε την λαμπερή βάση και με διαφορετικά είδη βάσης, θα μπορέσετε να διαχειριστείτε τον τρόπο με τον οποίο το φροντιστικό διατηρείται στο δέρμα σας και δεν θα χρειαστεί να το ξαναχρησιμοποιείτε δυνατά. Αφού επιλέξετε τη μορφή ομορφιάς που θέλετε, μπορείτε να συνεχίσετε την εφαρμογή της βάσης. Δυστυχώς, η εκτέλεση του μακιγιάζ ξεκινά με την έλλειψη της βάσης.

Η μεταφορά της βάσης έχει τρεις βασικές στάσεις. Μια είναι η εφαρμογή της βάσης με τα δάχτυλα, η δεύτερη μεταφορά είναι με μια ματιά και η τρίτη είναι με σπογγοθάπα. Η πρώτη μεταφορά βάσης θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το αποτέλεσμα των δραστηριοτήτων της βάσης. Αφού εφαρμόσετε την βάση με τα δάχτυ