Τι είναι οι οφέλη της ασβεστιούχου οξέος για το δέρμα μας

Η ασβεστιούχη οξύ είναι ένα από τα ταπεινότερα αλλά πιο αναπτυσσόμενα συστατικά της καλλυντικής επιστήμης. Η έμμεση τους για την ομορφιά είναι σημαντική και εμπλουτίζει με τρόπους την υγεία και το ομορφιά του δέρματός μας. Κατανομή του ασβεστιούχου οξέου, που έχει στο χώρο της επικεντρώσει την επιστημονική κοινότητα επειδή ταυτόχρονα διατηρεί την ενυδάτωση και την μείωση ατέλειως των επιπέδων της ρύπανσης προκαλωντας μείωση του προσχέδιου ηλικιωματικού δέρματος.

Τι είναι η ασβεστιούχη οξύ;

Η ασβεστιούχη οξύ είναι μια ζωική ουσία που τοποθετείται μεταξύ των κύτταρων των επιθετικών ιστών του δέρματος και η οποία μπορεί επίσης να αναπτύξει κλειστά της ανώτερης επιφάνειας. Έτσι, μπορεί να δίνει τον καθαρισμό και να ανιχνεύει τα ομορφιά των κρυωμάτων διακεκομμένων. Η ασβεστιούχη οξύ έχει μεγάλη σημασία για την υγεία του δέρματος, μπορεί να διατηρήσει τον ισορροπημένο υπόλοιπο του υγρασίας και να διαχειριστεί την επικίνδυνη επιθετική επίδραση των κακ ρητινών.

Τι διαφορετικά συστατικά έχει η ασβεστιούχη οξύ;

Η ασβεστιούχη οξύ περιέχει υδατάνθρακες, φωσφορικούς ψεκασμούς, φωτοαγωγούς, και ιωδίνες. Σε βασικά είδη της οξέας ασβεστίου, που συναντάται συνήθως σε περισσότερα ενεργητικά συστατικά, συμπεριλαμβάνονται η γαλακτική οξύ, η κυτταρική οξύ, ασβεστογλυκόλη και οζωζίνη.

Τι είναι οι οφέλη της ασβεστιούχου οξέος;

Στο πρόσωπο, η ασβεστιούχη οξύ χρησιμοποιείται για να αντιμετωπίσει την επιπέδωση των επιπέδων του προσχέδιου ηλικιωματικού δέρματος, την επιτάχυνση των προσπαθειών επαναφοράς της ελαστικότητας του δέρματος, και η αντιμετώπιση της επιθετικής ρύπανσης σε τοπικό επίπεδο. Βοηθάει επίσης το δέρμα να διατηρήσει τον ισορροπημένο υπόλοιπο της υγρασίας, τις επιθετικέ