Το Khadi Amla Hair Oil: Τα Φυτικά Βότανα Ayurvedic για τα Μαλλιά σας

Τα Υπερτατικά Εφεδρικά Λουλούδια του Khadi Amla Hair Oil

Το Khadi Amla Hair Oil είναι ένα ισχυρό εφεδρικό λουλούδι για τα μαλλιά, που προέρχεται από την παλιά ινδική παράδοση της Αϊουρβέδας. Το έχει βασιστεί σε φρέσκα εκχυλίσματα χημικών σμηγμάτων που τοποθετούνται σε μια βάση ελαίου για να επιτελέσουν την δουλειά τους. Έχει μια δυνατή κερατόδοντα και δεν περιέχει SLS. Επιπλέον, έχει ένα φρεσκάδα συνδυασμό λαϊκών εστίας, με σκοπό να δώσει τα μαλλιά μια ισχυρή αντίσταση και να τα κρατήσει υγιεινά.

Το Khadi Amla Hair Oil περιέχει εφεδρικά λουλούδια που βοηθούν να προστατέψουν τα μαλλιά και να τα βελτιώσουν. Η βασική ουσία του είναι το Amla, ή η Indian Gooseberry, το οποίο αποτελεί δημοφιλές εφεδρικό λουλούδι στην Αϊουρβέδα. Το Amla έχει τεράστιες προδιαγραφές ισχυρής αντιοξειδωτικής δράσης, τα οποία αποδεικνύονται την προστασία που παρέχει στα μαλλιά από την ηλιακή ακτινοβολία. Επιπλέον, μειώνει τις φαινομενικές διαρροές της επιδερμίδας και βελτιώνει την επαρκή θερμοκρασία των μαλλιών.

Τα άλλα συστατικά του Khadi Amla Hair Oil είναι το curry leaf, το οποίο είναι ιδιαίτερα ισχυρό για τα μαλλιά, γιατί βοηθά στην καταπολέμηση της ψαλίδας και της κουτίλας. Επιπλέον, αναπληρώνει τον ντετεκτίβ ,τον βιταμίνη, τις λιπαρές οξέες (Ω3, Ω6) και τις τριγλυκερίνης. Το λεκάνη, το οποίο είναι σημαντικό για την καλή περιποίηση των μαλλιών, υποτίθεται ότι βοηθά στην καταπολέμηση της αδυναμίας των μαλλιών και των απορροφήσεων της υγρασίας.

Το Brahmi, ένα δεύτερο φυσικό λουλούδι, που χρησιμοποιείται στο Khadi Amla Hair Oil, διεγείρει τα μαλλιά και διατηρεί τον ενυδατικό ισορροπισμό των μαλλιών. Το Brahmi είναι επίσης μια δραστική πηγή των υδατανθράκων και διατηρεί ένα ισορροπισμένο φυσιολογικό επίπεδο μειωμένου σεροτόνης. Τέλος, το Kapoor Kachli έχει αντισηπτικές ιδιότητες και μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση των μικροσφαιρικών ηλιακών φωτών και την διατήρηση υγιεινών μαλλιών.