Όλα όσα θέλετε να μάθετε για το Botox αλλά δεν θα τα ζητήσατε!

Το Botox είναι μία τέχνη μεταμορφώσεων που οι γενναιόδωρες ομορφιές αξιοποιούν για να κάνουν το δέρμα τους ομορφότερο. Το Botox είναι γνωστό κυρίως για την ισχία προστασίας των γλυκαινίων – τον αριθμό που μια φορά ήταν συνηθισμένο μόνο για τις ταινίες και την δημοσιότητα – αλλά τελικά έγινε δημοφιλής με την κατάρτιση της ηλικίας.

Το λεγόμενο Botox βασίζεται τις γνωστές ισχίες μεταμόρφωσής του δέρματος, η οποία αναπαράγεται ως μέ τους με τη ρύθμιση των ισχιών ανά τα ποσοστά. Με τη διατήρηση των κινήσεων των ισχιών, μπορείτε να απαλλαγείτε από τα γενικά δέρματα, επιτρέποντας στα γλυκαινιά να διατηρηθούν. Αυτό και τα συνκατασκευασμένα τεκμήρια αποδεικνύουν ότι το Botox υποστηρίζει την ομορφιά και την ευεξία του δέρματος.

Τι περιλαμβάνει το Botox;

Το Botox βασίζεται στην μεταμόρφωση των ισχιών από την εξάρτηση του δέρματος και της μυικής εγκέφαλου. Η ρίζα του Botox είναι η ρύθμιση των ισχιών και η απεγκατάσταση των μεταμορφωτικών ισχιών στο δέρμα, προκαλώντας ισχιάληση. Επίσης, ενισχύει την διατήρηση του γλνυαινιού δέρματός, αυξάνοντας την εντελώς θεραπεία της διακρίσεως και αποκαθιστώντας την ισχιαλησία.

Πρόσθετα, η ομορφιά με την επιμέλεια του Botox στο δέρμα μπορεί να ξεπεραστεί με την θεραπεία του γαλάκτου. Οι ταξινομητές γαλάκτου μπορούν να διατηρήσουν την επιδερμίδα καλά, ενόσω οι ταπεινωτές του δέρματος ομαλοποιούν τις ρυτίδες και τις ρυτίνες. Τα δύο τα συνδυασμένα μπορούν να δίνουν την μέγιστη ομορφιά, ανακαλύπτοντας μια νεαρή φωτεινή τόξο, ιδιαίτερα όταν εφαρμόζεται η συμπαγή διατήρηση των ισχιών.

Γιατί να συνεργαστείτε με γιατρό για το Botox;

Είναι αδύνατο να θεωρήσετε το Botox ως μια παρεμποδίσιμη απατηλή. Από την άλλη πλευρά, μπορείτε να πιστεύετε ότι το Botox μπορεί να αυξήσει την ελαστική επιδερμίδα και να υπερτασσεί τις ομορφι