NANOIL – ΜΑΣΚΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ΚΕΡΑΤΙΝΗΣ

NANOIL – ΜΑΣΚΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ΚΕΡΑΤΙΝΗΣ

Επιδιορθωτική μάσκα μαλλιών με κερατίνη

Χωρητικότητα: 300 ml
Τιμή: 13 €

Υποκλίνομαι στην Μάσκα Μαλλιών Nanoil με Κερατίνη, γιατί είναι το νούμερο ένα μεταξύ όλων. Κατέχει την πιο υψηλή αξιολόγηση από τους επαγγελματίες και είναι κορυφαία σε πωλήσεις μεταξύ γυναικών που παλεύουν για όμορφα χτενίσματα. Αυτή είναι η καλύτερη μάσκα για φθαρμένα μαλλιά, αλλά παράλληλα τονώνει και τις αδύναμες τρίχες που απλά χρειάζονται λίγο παραπάνω περιποίηση. Κάθε τύπος μαλλιών μπορεί να ευεργετηθεί από την αναδόμηση της κερατίνης. Η κορυφαία ποιότητα και τα τέλεια αποτελέσματα είναι δύο πράγματα που κάνουν χιλιάδες γυναίκες να επιλέγουν την μάσκα κερατίνης από Nanoil.

Η Μάσκα Μαλλιών Nanoil με Κερατίνη συνδυάζει τα καλύτερα συστατικά που προσφέρουν πολλά οφέλη. Χάρη στα συστατικά, η μάσκα βελτιώνει την κατάσταση των μαλλιών περίπου σε 2-3 βδομάδες, πολύ γρήγορα δηλαδή! Σε αυτήν τη διάρκεια η λάμψη των μαλλιών αναζωογονείται και οι τρίχες είναι λείες και πιο εύκολες για χτένισμα. Τότε θα είναι η στιγμή για εντατική επανόρθωση, αναζωογόνηση και ενίσχυση των αποτελεσμάτων που τόσο αξίζετε! Με τη συχνή χρήση της Μάσκας Nanoil Κερατίνης πρέπει να αναμένετε τα παρακάτω αποτελέσματα:

 • αναζωογόνηση και ενδυνάμωση των φθαρμένων μαλλιών.
 • τέλος στο σπάσιμο της τρίχας και στην ψαλίδα.
 • προστασία κατά της αφυδάτωσης και της φθοράς.
 • δυνατότερα, πιο πλούσια μαλλιά από τη ρίζα ως τις άκρες.
 • όμορφα, λαμπερά, μεταξένια μαλλιά.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ

Τι κάνει την Μάσκα Μαλλιών Nanoil την καλύτερη μάσκα για φθαρμένα μαλλιά; Τα πάντα κρύβονται στα συστατικά. Όλα τα οφέλη της σύνθεσης προέρχονται από την τέλεια επιλογή ουσιών, μεταξύ των οποίων είναι οι πρωτεΐνες υδρολυμένης κερατίνης που παίζουν καθοριστικό ρόλο. Οι ειδικοί τονίζουν ότι η κερατίνη χτίζει τα μαλλιά, έτσι ώστε να μπορούν να διορθώσουν τις φθορές στη δομή της τρίχας. Επιπλέον, αν είναι υδρολυμένη, έχει φτιαχτεί από μικροσκοπικά σωματίδια που εύκολα εισχωρούν στη δομή της τρίχας. Συνεπώς η Μάσκα Κερατίνης Nanoil λειτουργεί από μέσα και επιδιορθώνει γρήγορα τα μαλλιά. Τα αποτελέσματα είναι εμφανή σε μερικές βδομάδες.

Εκτός από την κερατίνη, η Μάσκα Μαλλιών Κερατίνης Nanoil περιέχει επιπλέον ενυδατικές ουσίες, που βοηθούν στην ενυδάτωση των μαλλιών και στη λάμψη – όπως είναι η πανθενόλη, ή αλλιώς προβιταμίνη Β5. Αυτή η έξτρα βοήθεια κάνει τη Μάσκα Nanoil εκτός από επανορθωτική και ενυδατική για τα μαλλιά και το κεφάλι. Η φόρμουλα επίσης δεν έχει παραβένες, ούτε ανεπιθύμητα συστατικά, που συμπεριλαμβάνονται σε πολλές άλλες μάσκες και προκαλούν ερεθισμούς. Όταν χρησιμοποιείτε την Μάσκα Μαλλιών Κερατίνης Nanoil, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αλλεργικές αντιδράσεις, το προϊόν ταιριάζει ακόμα και στις πιο ευαίσθητες τρίχες και τριχωτό.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Η Μάσκα Μαλλιών Κερατίνης Nanoil λειτουργεί σε διαφορετικούς τύπους μαλλιών γιατί είναι ελαφριά και δεν βαραίνει τα μαλλιά. Μια μικρή δόση μάσκας, στο μέγεθος φυστικιού, αρκεί για μαλλιά μεσαίου μήκους. Για πιο κοντά μαλλιά χρειάζεστε μικρότερη ποσότητα. Αυτό σημαίνει ότι η μάσκα διαρκεί για πολύ, το οποίο επιβεβαιώνεται και από τους καταναλωτές, οι οποίοι γράφουν ότι το βαζάκι 300 ml αρκεί για θεραπεία πολλών μηνών. Η σύνθεση του προϊόντος το καθιστά εύκολο στη χρήση είτε έχετε χοντρή είτε λεπτή τρίχα. Τοποθετήστε το απλά σε βρεγμένα μαλλιά μετά το λούσιμο, περιμένετε για 20 λεπτά περίπου και μετά ξεβγάλτε με κρύο νερό. Η απλότητα και η αποτελεσματικότητα κάνουν την Μάσκα Μαλλιών Nanoil Κερατίνης να ξεχωρίζει μεταξύ άλλων ανταγωνιστικών προϊόντων.

Η Nanoil προσφέρει και άλλες μάσκες μαλλιών:

● θρεπτική μάσκα μαλλιών Nanoil με αργανέλαιο
● μάσκα μαλλιών καθαρισμού Nanoil με ενεργό κάρβουνο
● μάσκα μαλλιών λείανσης Nanoil με μετάξι
● ενυδατική μάσκα μαλλιών Nanoil με θαλασσινό φύκι

Περισσότερα στο: www.nanoil.gr

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:

 • η καλύτερη επανορθωτική μάσκα μαλλιών
 • προτείνεται από επαγγελματίες
 • βασίζεται στην υδρολυμένη κερατίνη
 • φόρμουλα χωρίς παραβένες
 • ελαφριά σύνθεση που κάνει εύκολη τη χρήση
 • η μάσκα έχει μεγάλη διάρκεια
 • λειτουργεί από τις πρώτες 2-3 βδομάδες
 • επιδιορθώνει αποτελεσματικά τη φθορά και ενδυναμώνει
 • ενυδατώνει τα μαλλιά
 • πολύ ελκυστική τιμή
 • πραγματικά κομψό προϊόν

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:

 • διαθέσιμη μόνο διαδικτυακά